رئیس سازمان صمت لرستان:
متناسب با برنامههای وزارت باید ۳۲ شرکت خدمات کسب و کار در لرستان در زمینه زیرساختها،سیاستگذاریها،سرمایهگذاریها و تسهیل در فعالیت کسب و کارهای استان شکل بگیرد.
رئیس سازمان صمت لرستان: متناسب با برنامههای وزارت باید ۳۲ شرکت خدمات کسب و کار در لرستان در زمینه زیرساختها،سیاستگذاریها،سرمایهگذاریها و تسهیل در فعالیت کسب و کارهای استان شکل بگیرد. به گزارش رستاک انلاین وبه نقل از روابط عمومی سازمان صنعت معدن و تجارت استان لرستان بهمن جعفری با اشاره به لزوم تقویت ارتباط بین
رئیس سازمان صمت لرستان:
متناسب با برنامههای وزارت باید ۳۲ شرکت خدمات کسب و کار در لرستان در زمینه زیرساختها،سیاستگذاریها،سرمایهگذاریها و تسهیل در فعالیت کسب و کارهای استان شکل بگیرد.
به گزارش رستاک انلاین وبه نقل از روابط عمومی سازمان صنعت معدن و تجارت استان لرستان بهمن جعفری با اشاره به لزوم تقویت ارتباط بین پارک علم و فناوری و صنعت اظهار کرد: بحث زیست بوم، مرکز رشد، هوشمندسازی و پردیسهای نوآوری گیاهان دارویی مطرح است.
وی در راستای مجوزات خدمات بازاریابی و تجاریسازی و مجوزهای کاریابی و مشارکتهای مردمی و مجمع خیرین کسب و کار و سایر موارد مرتبط با حوزه صنعت و معدن، بیان کرد: متناسب با برنامههای وزارت باید ۳۲ شرکت خدمات کسب و کار در لرستان در زمینه زیرساختها، سیاستگذاریها، سرمایهگذاریها و تسهیل در فعالیت کسب و کارهای استان شکل بگیرد.
جعفری ادامه داد: در حال حاضر ما در استان فاقد پردیس صنعتی هستیم که باید با مشارکت شرکتهای بزرگ اقتصادی و صنعتی استان و همکاری پارک علم و فناوری شکل بگیرند که تعدادی از واحدهای صنعتی بزرگ استان مانند پتروشیمی، کشت و صنعت، داروسازی اکسیر و چند واحد صنعتی بزرگ هستیم که با همکاری پارک علم و فناوری نسبت به شکلگیری پردیسهای صنعتی اقدامات لازم صورت بگیرد.
رئیس سازمان صمت لرستان ادامه داد: تشکیل این پردیسها توسط این واحدهای صنعتی در حد رایزنی بوده و معلوم نیست شکل بگیرند اما مزیتها، معافیتهای مالیاتی و حمایتهایی که پارک علم و فناوری از این پردیسها خواهد داشت و این واحدهای صنعتی میتوانند از این مزیتها استفاده کنند.
وی بیان کرد: در حال حاضر کل مجوزها از درگاه ملی مجوزها صادر میشود و تمام سامانههای ما در قالب این درگاه است و تمام مجوزها از این درگاه صادر میشود و برخی تأیید محور و برخی ثبت محور هستند.
جعفری تصریح کرد: دنبال شناسایی زنجیرهها و شکل دادن آن متناسب با مزیتهایی که داریم مانند زنجیره صنایع معدنی، دارویی و … هستیم.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰