یاسر بسطامی، کنشگر اجتماعی

چند جمله حرف حساب با شورای شهر و شهرداری خرم آباد

چند جمله حرف حساب با شورای شهر و شهرداری خرم آباد ۱. باتوجه به اتفاق تلخ و ناخوشایند خودسوزی دست فروش خرم آبادی آیا نباید اقدام لازم و در اسرع زمان جهت حل مشکل دستفروشان سطح شهر و اصلاح اساسی نحوه برخورد عوامل اجرائیات شهرداری با دستفروشان که از سر ناچاری چنین شغلی را انتخاب

کد خبر : 636
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 3 فوریه 2022 - 17:31
چند جمله حرف حساب با شورای شهر و شهرداری خرم آباد

چند جمله حرف حساب با شورای شهر و شهرداری خرم آباد

۱. باتوجه به اتفاق تلخ و ناخوشایند خودسوزی دست فروش خرم آبادی آیا نباید اقدام لازم و در اسرع زمان جهت حل مشکل دستفروشان سطح شهر و اصلاح اساسی نحوه برخورد عوامل اجرائیات شهرداری با دستفروشان که از سر ناچاری چنین شغلی را انتخاب کرده اند بعمل آید ؟ چه کسی پاسخگوی جریحه دار شدن احساسات عمومی، آسیب شخصیتی، جسمی و روحی دست فروش و خانواده اش خواهد بود ؟
۲. چرا اعضای شورا شهر پایان هر سه ماه، شش ماه، ۹ ماه و سالانه بیلان مالی و کاری خود و کمیسیون هایی که متصدی آنان هستند را عنوان نمی‌کنند ؟

۳. چرا زمین ها و املاک بلاتصدی را حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۰ به صورت عمومی تعیین تکلیف نمی‌کنند و از طرفی به نفع مردم با رویکرد فرهنگی و ورزشی از آن بهره گیری نمی‌نمایند ؟ آیا واقف اند این امر چه تاثیری در شفاف سازی و کمک به اصلاح افکار عمومی جامعه در موضوع زمین خواری خواهد داشت ؟

۴. آیا قرار نیست دستگاههای حاکمیتی ازجمله شهرداری و شورای شهر به عنوان دستگاه متولی موضوع کمربند سبز سرتاسر شهر که می تواند در ۲ مسیر کاهش مناطق و سازه های مسکونی حاشیه نشین خرم آباد و از طرفی جهت ایجاد باغات میوه و درختکاری به صورت انبوه را تعیین تکلیف نمایند ؟

۵. آیا نمی توان با همت همگانی و هم فکری با دستگاه‌های متولی از جمله مسکن و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی؛ تلاش کرد سرمایه گذار و پیمانکاران متعهد و توانمند جهت ارتفاع سازی در مناطق حاشیه نشین شهر که در مقاله ۱۷ شهریور ۹۹ به تشریح راهکارهای ملموس و حاشیه نشینی و این بند اشاره گردیده را پای کار کرد و در مسیر کاهش رشد سکونت گاههای غیر مهندسی پیش گیری و اقدام کرد ؟
۶. راستی از راه اندازی شبکه دولت الکترونیک چه خبر؟ تاکی باید کاغذ بازی و وجود داشتن بستر تخلف و رشوه در فرایندها و امور اجرایی شهرداری وجود داشته باشد ؟

۷. سوال دیگر اینکه از ابتدای شروع به کار شورای شهر تاکنون چند پیمان و با سیر چه فرآیندی واگذار گردیده؟ آیا نباید مردم از نحوه واگذاری پیمان ها مطلع باشند و با این نگاه، به اصلاح افکار عمومی نسبت به رانت‌خواری شهرداری کمک کرد ؟
۸. پای کار آوردن و فراخوان تمامی ظرفیت های حاکمیتی و مردمی جهت صیانت از بافت های تاریخی شهر که مصادیق کم توجهی در این راستا قابل مشاهده است نیز بایستی مدنظر باشد .
۹. آیا از نیازها و مشکلات فضای سبز موجود مخصوصاً ورودی و خروجی شهر و مناطق حاشیه نشین با اولویت ترمیم و رفع نیازهایی اساسی از جمله سرویس بهداشتی و نمازخانه ای که باز باشد و دائم قفل نباشد خبر دارید ؟

۱۰. اقدام اساسی و یکبار برای همیشه در خصوص نحوه دفع زباله های شهری و الگوبرداری از اقدامات و تجارب دیگر نقاط کشور نیز دغدغه ای اساسی و فرسایشی می باشد .
۱۱. برنامه ریزی و توجه ویژه نسبت به نیازمندی هنرمندان حوزه های مختلف و دعوت و پای کار آوردن نخبگان هنری و دیگر عرصه ها در کمیسیون های تخصصی نیز موضوعی کم تر دیده شده است .
۱۲. چرا موضوع نیروهای مازاد شهرداری که دست خوش تصمیمات غلط شوراهای دوره قبلی بوده و بهره گیری مفید از آنان در دستور کار قرار نمی گیرد و از طرفی توجه لازم به ظرفیت بالای ۹۰ نفر بانوی شاغل در پست های مدیریتی شهرداری و تعیین تکلیف پیش از ۸۰۰ پست بلاتصدی از ۱۰۰۰ پست سازمانی شهرداری مشخص نمی شود ؟
۱۳. چرا موضوع پرداخت بدهی‌های عمرانی و به روز نمودن حقوق کارکنان شهرداری ولو یک بار هم انجام نمی شود که بعد از اصلاح موارد مذکور، اقدام به پروژه های کلان شود ؟
۱۴. سوال دیگر اینکه آیا تمامی مصوبات شورا در کمیته تطبیق که مبتنی بر توجیه قانونی و یا مطالبه برای اصلاح قوانین وحود دارد صورت می پذیرد ؟

۱۵. آگاه سازی ماهانه مردم از روند فعالیت شهرداری و شورای شهر به صورت ماهانه در مساجد و محلات با حضور کلیه اصحاب رسانه غیر گزینشی نیز موضوعی بسیار مفید و راهگشاست که امیدواریم بیش از پیش به آن توجه شود .
۱۶. شورای محترم شهر نیز به گوش باشند؛ عدالت خواهی خدمات شهری برای تمامی نقاط شهری با اولویت مناطق حاشیه نشین و محروم و نه روندی مبتنی بر طایفه گرایی و یا میزان رای دادن به فرد خاصی از شورای شهر نیز حائز اهمیت و امیدواریم وجدان را محکمه تدابیرشان کنند .
۱۷. دغدغه ای دیگر اینکه می شود اعلام برنامه، تبیین وضع موجود و قیاس با نیاز جامعه و توجیه قانونی؛ سالمندان معلولین و بانوان و نیازهای مختلف آنان دقیق تر و منسجم تر در دستور کار قرار گیرد ؟
۱۸. سوال اینکه چقدر تحلیل و قیاس شاخص‌های بهداشتی و فراهم نمودن سنجش آماری در زمینه بهداشت محیط خانواده و مشاغل و سنجش وضع موجود که قطعاً با شرایط نامطلوبی مواجه می باشد در دستور کار جدی شورای شهر قرار گرفته است ؟
۱۹. موضوع دیگر اینکه آیا در خصوص ایجاد بستر و چرخه آموزش عمومی حقوق شهروندی و روحیه مطالبه گری برای عموم جامعه و از طرفی تحلیل میزان اشراف داشتن و مهارت سنجی پرسنل محترم شهرداری با مشاغل محوله و پاسخگویی مدیران سازمان های تابع شهرداری در این خصوص برنامه ای مشخص و اقدامی صورت گرفته است ؟

۲۰. دغدغه دیگر اینکه آیا نمی شود با دعوت و فراخوان عمومی از ظرفیت‌های رسانه‌ای و عموم جامعه برای تبیین فرصت ها و جاذبه های گردشگری، مراکز تفریحی و چشمه های جوشان و بهره گیری از تمامی پیشنهادات نظرات و انتقادات برنامه ای مداوم و منسجم داشت ؟

۲۱. آیا برگزاری مسابقات و یا تشویق و حمایت از ایده پردازی و بهترین پیشنهادات برای هرچه بهتر شدن خدمات شهری و بهبود حال نامساعد شهر و البته شکوفایی استعدادهای نهفته نمی تواند راهکاری اثرگذار، جذاب و انگیزشی باشد؟

در پایان موارد که تلاش شد خلاصه و اجمالی به آنان پرداخت شود تاکید می گردد، تا زمانی که هر یک از شهروندان و هر شخصی با هر مسئولیت سازمانی، اداری و یا فرد عادی جامعه خود را مسئول تغییر و کمک به اصلاح وضع موجود نداند مشکلی حل نشده و تغییری ایجاد نخواهد شد. امیدواریم مسئولین و اعضای محترم شورای شهر و شهرداری به موارد عنوان شده توجه نمایند و خود را در محکمه خدا و وجدان، پاسخگو باشند .

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.