مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خبرداد

محلول پاشی در ۲۰۰۰ هکتار از عرصه‌های منابع‌طبیعی لرستان

محلول پاشی در ۲۰۰۰ هکتار از عرصه‌های منابع‌طبیعی لرستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با بیان اینکه کانون آلودگی، آفت برگ‌خوار و جوانه‌خوار بلوط را محلول پاشی می کنیم. گفت: گانون آلودگی در استان را ۴۰ هزار هکتار برآورد کردیم که امسال ۲۰۰۰ هکتار را با محلول‌بی‌خطر (BT) محلول‌پاشی کردیم.
کد خبر : 6763
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 ژانویه 2025 - 18:36
محلول پاشی در ۲۰۰۰ هکتار از عرصه‌های منابع‌طبیعی لرستان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با بیان اینکه کانون آلودگی، آفت برگ‌خوار و جوانه‌خوار بلوط را محلول پاشی می کنیم. گفت: گانون آلودگی در استان را ۴۰ هزار هکتار برآورد کردیم که امسال ۲۰۰۰ هکتار را با محلول‌بی‌خطر (BT) محلول‌پاشی کردیم.
به گزارش رستاک آنلاین، حسین میرزایی با بیان اینکه عمده کانون آلودگی، آفت برگ‌خوار و جوانه‌خوار بلوط در شهرستان پلدختر و جنوب خرم‌آباد بوده است اظهار کرد: آفت جوانه‌خوار بلوط در اسفندماه درختان را درگیر می‌کند.
وی اضافه کرد: پس از رصد و پایش بهترین زمان برای مقابله با این آفت اسفندماه است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با بیان اینکه این آفت در ارتفاعات پایین طغیان می‌کند، و بایدکانون آلودگی را محلول پاشی می‌کنیم.
میرزایی ادامه داد: گانون آلودگی در استان را ۴۰ هزار هکتار برآورد کردیم که امسال ۲۰۰۰ هکتار را با محلول‌بی‌خطر (BT) محلول‌پاشی کردیم.

وی تصریح کرد: از اسفندماه که فعالیت این آفت شروع می‌شود مقابله ما نیز آغاز می‌شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان خاطرنشان کرد: این محلول روی برگ بلوط پاشیده می‌شود و زمانی که آفت جوانه‌خوار از آن تغذیه می‌کند این سم وارد بدنش شده و از بین می‌رود.

میرزایی اضافه کرد: حریق و آفات در نیمه اول سال با آنها درگیر هستیم.
وی اظهار کرد: عمده کانون آلودگی آفت برگ‌خوار و جوانه‌خوار بلوط در شهرستان پلدختر و جنوب خرم‌آباد بوده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: وقتی درخت بلوطی خشک می‌شود این خسارت غیرقابل جبران بوده و با هیچ رقمی نمی‌توان آن را ارزش‌گذاری و ارزش اکولوژیکی کرد.
میرزایی با بیان اینکه ارزش هر درخت بلوط را ۲۰۰ هزار دلار برآورد کردند، خاطرنشان کرد: پژوهش‌ها نشان می‌دهد که یک درخت ۳۳ خدمت ‌به انسان‌ها ارائه می‌دهد.
وی افزود: ۴۰ درصد آب زاگرس را جنگل‌های بلوط تامین می‌کنند و زیبنده نیست که ارزش مادی روی آن گذاشت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.